Liberty Technology Park Cluj este un proiect dezvoltat de Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiții Fribourg Capital. Viziunea noastră urmărește intensificarea conexiunilor și a comunicării între companii din domenii conexe într-un spațiu revoluționar pentru a genera inovație și progres.

În cadrul acestui ecosistem a fost inițiat și cel mai complex accelerator business din România: Spherik. Spherik este prima platformă de acest fel pe plan național, menită să ajute, să crească și să dea viață afacerilor cu potențial, o platformă destinată dezvoltării și implementării de afaceri pe plan local dar și internațional.

„Proiectul Liberty Technology Park Cluj a pornit de la ideea de a interveni în peisajul clujean la un nivel profund, de a schimba esența acestui loc în mod pozitiv, de a fi o extensie naturală a centrului orașului. Tocmai având la bază această idee s-au născut și premisele acestui tip de proiect care depășește criteriile standard ale unui proiect imobiliar, înglobând toate facilitățile unui parc tehnologic. Mai mult, felul în care este gândită construcția propriu-zisă a parcului ține de utilizarea doar a tehnologiilor inovatoare, prietenoase cu mediul și eficiente din punct de vedere energetic.”
Ion Sturza, Chairman Fribourg Capital

 

Echipa Liberty

Board

Ion Sturza, Chairman Fribourg Capital
Sergiu Chirca, CEO Fribourg Capital
Sorin Dan, Membru în Consiliul de Administrație Liberty Technology Park S.A.

Management

Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park S.A.
Andrea Nagyi, Financial Manager Liberty Technology Park S.A.