Image

Majorel este unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume. Compania are peste 82.000 de angajați, în 45 de țări din întreaga lume, fiind lider de piață în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, având în același timp o prezență puternică în Asia și America.

Majorel proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri, acoperind o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, precum și gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, precum și servicii IT personalizate și calificate. 

Image

Una dintre misiunile companiei este să fie parte activă în comunitate, astfel aceasta și-a dezvoltat un program de responsabilitate socială, bazat pe 3 piloni: educație, cazuri sociale și mediu. Majorel Romania are sedii in Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București și în momentul de față are peste 2000 de angajați.

Contacteaza-ne cu încredere

Echipa Liberty Technology Park Cluj vă stă la dispoziție și vă ajută să găsiți soluții optime în timp util.

logo-footer.png
white-star-liberty.png

More than an ecosystem for IT&C and R&D companies, Liberty Technology Park Cluj also contains the full range of premium services and facilities. Cluj-Napoca 400267, Strada Gării nr. 21, Romania.

>Homepage   >Concept   >Services   >Liberty Venue Events   >Contact   >Terms and Conditions   >Privacy Notice

2024 © Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
The website libertytechpark.com uses cookies. These files ensure the proper functionality of the website. By continuing to navigate, you express your agreement to the use of cookies.